Izdelava transparentov

 • Tisk transparentov

  Izdelujemo kvalitetne tiskovine večjih formatov. Velikoformatni tisk je primeren tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. Na voljo imate več materialov, ki se določi glede na namen uporabe. Dimenzija tiska je poljubna. Transparenti  so učinkovito sredstvo za promocijo vašega podjetja ali za vašega prihajajočega dogodka.

  Cena tiska transparentov: od 9,50€ naprej za kvadratni meter.

  izdelava transparentov

 • []
  1 Step 1
  Oddaj neobvezujoče povpraševanje
  KvadraturaVnesite
  Željena dobavaOznačite
  ImeVnesite
  TelefonVnesite
  Posebnosti
  0 /
  Do preklica dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov za namene poslovne komunikacije in statistične obdelave podatkov, kot je opredeljeno v splošnih pogojih poslovanja
  Previous
  Next

Uporaba transparenta za promocije, predstavitve ali osebne namene danes ni nič novega. Izdelava standardnih dimenzij 3×1 m, 2x1m, 4x3m, itd. Transparenti se ponavadi tiskajo barvno na velikoformatni tiskalnik ali pa uporabimo izrez iz folije ter nalepimo predlogo. Po želji se transparenti dodelajo z rinkanjem ali obročkanjem za pritrditev na željeno mesto ter za lepši izgled se lepijo oz. varijo. S tem podaljšamo uporabo transparenta. Ceradno platno lahko uporabimo tudi za pingvine oziroma roll up sisteme.